Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehir'i bu sezon TFF 3. Lig'de temsil eden Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü ilk hafta deplasmanda Bitexen Sapancaspor engelini 1-0 ile aşarak lige 3 puan ile başlamıştı. Anadolu Üniversitesi ligin ikinci haftasında, taraftarı önündeki ilk iç saha maçında da Beta Çay Eynesil Belediyespor'u aynı skorla mağlup etmeyi başardı ve iki haftayı da hata yapmadan geçirdi. 6 puana ulaşan temsilcimiz kayıpsız şekilde yoluna devam ediyor.

Anadolu Üniversitesi SK Eynesil Belediyespor'u ikinci yarıda, 77. dakikada İbrahim Zeytin'in bulduğu gol ile mağlup etti. Çoğunlukla dengeli geçen mücadelede ev sahibi avantajını kullanan ve hataya mahal vermeyen Anadolu Üniversitesi SK maçı kazanmayı başardı.

anadolu eynesil kadro

Temsilcimiz Giresun temsilcisi Beta Çay Eynesil Belediyesspor karşılaşmasına; Bayram Kılıç, Abdullah Şahin, Rıdvan Coşkun, Enes Bağdemir, Ali Fırat Horasan, Halil İbrahim Yazğılı, Yasin Yener, Nizamettin Akgül, Umut Akpınar ve Okan Sarı 11 ile başladı. Oyuna ikinci yarıda golü atan İbrahim Zeytin, Muhammed Emin Bakan, Cankut Atasoy ve Yiğit Kotan dahil oldu. Özellikle İbrahim Zeytin'in ve Yiğit Kotan'ın oyuna girişi takıma büyük harektlilik kazandırdı.

Anadolu Üniversitesi SK aldığı bu sonuçla TFF 3. Lig 2. Grup'ta puanını 6 ya yükseltti ve averajla grupta 3. sırada yer aldı.

Maçın sona ermesiyle birlikte Anadolu Üniversitesi takımı, teknik heyeti ve saha içerisindeki yöneticiler Eskişehir çiftetellisi oynayarak galibiyeti kutladı.

anadolu eynesil 2

Maçın sonunda Beta Çay Eynesil Belediyespor yardımcı antrenörünün çıkardığı gerginlik ise centilmence geçen mücadeleye gölge düşürmeyi başaramadı. Bu sportmenlik dışı harekete karşılık hakemler ve Anadolu Üniversitesi teknik heyeti büyük bir tepki vermedi.

anadolu eynesil olay

Anadolu Üniversitesi, Eskişehirspor ve Eynesil Belediyespor yöneticileri maçı birlikte izledi

Anadolu Üniversitesi Başkanı Galip Özsarı, yöneticilerden Tahsin Topardıç, Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca, asbaşkan Anıl Koçhan, ETB Başkanı Murat Diri, Beta Çay Eynesil Belediyespor Başkan ve yöneticileriyle birlikte Gençlik Spor İl Müdürü ve beraberindeki heyet maçı protokol tribününden beraber takip etti.

Eskişehirsporlu taraftarlar da Anadolu Üniversitesi taraftarlarıyla birlikte tribünlerde yerini aldı ve temsilcimize desteğini esirgemedi.

anadolu eynesil 5