2023-2024 sezonu hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz Anadolu Üniversitesi SK ligin başlamasına kısa bir süre kala son etap kamp çalışmalarını sürdürüyor. Anadolu Üniversitesi üçüncü etap kamp çalışmaları dahilinde ilk hazırlık maçını bugün Kütahya'da oynadı. Saat 17.00'de, Kütahya'da Belediye Kütahyaspor ile karşılaşan Eskişehir ekibi sahadan 3-1 mağlubiyet ile ayrıldı.

anadolu belediye kütahya (3)

İlk yarı 1-1 beraberlikle geçilirken Belediye Kütahyaspor temsilcimiz karşısında ikinci yarıda bulduğu goller ile galibiyete uzandı. Anadolu Üniversitesi SK ikinci yarıda skor üretemeyince maç  ev sahibi Belediye Kütahyaspor'un üstünlüğü ile sona erdi. Her iki takım da sahada iyi bir mücadele ortaya koydu ve takımlar yeni sezon öncesinde destekçilerine iyi bir görüntü verdi. 

anadolu belediye kütahya (2)

Anadolu Üniversitesi 9-10 Eylül haftasında başlayacak olan TFF 3. Lig 2023-2024 sezonu öncesinde bir hazırlık maçı daha yapacak ve kamp çalışmalarına ise 1 Eylül'de nokta koyacak. Daha sonra Anadolu Üniversitesi, ilk hafta deplasmnada oynanacak Sapanca Gençlikspor maçının hazırlıklarına başlayacak. Teknik Direktör Sertaç Gezer ve ekibi ligde iddialı olacak bir ekip oluşturma ve ligde mücadele eden bir Anadolu Üniversitesi yaratma çalışmalarına devam ediyor.