Profesyonel futbol liglerinde tarihinin ilk maçına çıkan Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü için bugünkü maç 3 puandan daha büyük bir anlam taşıyordu. TFF 3. Lig'e yükselen ve tarihinde ilk kez profesyonel liglerde temsil edilen Anadolu Üniversitesi sezona çarpıcı bir giriş yaptı.

Deplasmanda karşılaştığı Bitexen Sapancaspor'u 0-1'lik skorla mağlup eden Anadolu Üniversitesi SK, hem 2023-2024 futbol sezonuna hem de profesyonel lig tarihine galibiyet ile başladı. Skor çok çarpıcı görünmese de temsilcimizin bu tarihi galibiyeti elde etmesi Eskişehir futbolu ve kulüp tarihi adına büyük önem taşıyor.

sapanca dep 3

TFF 3. Lig 2. Grup'ta yer alan Anadolu Üniversitesi SK ilk hafta maçında Sapanca deplasmanına çıktı. Zorlu mücadelede gülen taraf olan Anadolu Üniversitesi maça; Şener, Rıdvan, Umut, Yasin, Nizamettin, H. İbrahim, Enes, Emirhan, Okan, Abdullah ve kaptan Ali Fırat 11'i ile başladı. Maçın ilk yarısında, 45+1'de Rıdvan Coşkun'un attığı golle sahadan galip ayrılan temsilcimiz sezona galibiyet ile merhaba dedi.

sapanca dep 2

Anadolu Üniversitesi ligdeki ikinci maçında, evinde Eynesil Belediyespor'u ağırlayacak. Giresun temsilcisi ile Eskişehir'de karşılaşacak olan temsilcimizde mutlak hedef ikinci maçtan da galip ayrılmak.