Yandex

Deplasman Haberleri

Deplasman haberleri ve güncel Deplasman gelişmeleri, Deplasman ile ilgili tüm video, Deplasman fotoğrafları ve Deplasman haberleri Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Spor

Eskişehir'i TFF 3. Lig'de temsil eden ve başarılı bir grafik çizen Anadolu Üniversitesi SK, Eynesil deplasmanından ise eli boş döndü.

Spor

Eskişehir Demirspor BAL'da ilk yarının son haftasına Alaplı Belediyespor deplasmanında çıkıyor. Lokomotif zorlu deplasmanda puan arayacak.

Spor

BAL'da şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Eskişehirspor iki hafta üst üste aldığı mağlubiyetler sonrasında Çilimli deplasmanında 3 puanı bulmayı başardı.

Spor

Eskişehirspor bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Çilimli Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Spor

Eskişehirspor'a yaptığı destekler ile bilinen bilim ve iş insanı Ahmet Başal, Eskişehirspor'un 1926 Polatlı deplasman masraflarını da karşılayacak.

Spor

TFF 3. Lig 2. Grup'ta temsilcimiz Anadolu Üniversitesi SK, iki kez öne geçtiği maçta Bulvarspor deplasmanında beraberlik ile yetinmek zorunda...

Spor

Eskişehirspor deplasmanda, güçlü rakibi Kdz. Ereğlispor'u 3-0 ile farklı mağlup etti. Es Es zorlu maçta rakibini darmadağın etti.

Spor

Eskişehirspor'un yarın deplasmanda karşılaşacağı Kırşehir Gençlik Hizmetleri Spor maçının kadrosu netlik kazandı. Es Es 21 oyuncu ile Kırşehir'e gidiyor.

Spor

Eskişehirspor taraftarı çok uzun yıllardır yaptığı gibi hiçbir deplasmanda takımını yalnız bırakmıyor. Büyük taraftar bu kez Kaynaşlı'da yerini aldı.

Spor

Eskişehirspor BAL 6. Grup'un 5. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Kaynaşlı Belediyespor maçının hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.

Spor

Eskişehir'i BAL 6. Grup'ta temsil eden Eskişehir Demirspor grupta ilk puanını veya puanlarını almak adına Çilimli Belediyespor deplasmanına çıkıyor.

Spor

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele veren Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi bu hafta sonu oynanacak zorlu Elazığspor deplasmanına hazır.