Gelecek futbol sezonunda şehrimizi Bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek Eskişehir Demirspor, BAL'da mücadele edecek kadroyu netleştirme çalışmalarına devam ediyor. Genel olarak, bugüne kadar iç transferde imzaları attıran Dem Dem yavaş yavaş dış transfer harekatına da başladı.,

Eskişehir'in en köklü futbol takımı Eskişehir Demirspor son sezonlarda olduğu gibi gelecek sezonda da kadrosunda yüksek oranla genç oyunculara yer vermeyi amaçlıyor. Bu misyon doğrultusunda transferleri gerçekleştiren Demirspor'un önümüzdeki günlerde de yine genç isimlere imza attırması bekleniyor.

Demirspor'da son olarak netlik kazanan iki imza daha geldi. Geçtiğimiz sezonda, Süper Amatör Lig'de Eskieşhir Demirspor forması giyen Sefa Turan takımıyla yola devam kararı aldı. Futbola Eskişehirspor altyapısında başlayan ve Yunusemrespor, İnegöl Kurtuluşspor gibi takımlarda oynayan defans oyuncusu Sefa Turan Demirspor'un BAL'da en çok güveneceği isimlerden biri olacak.

Eskişehir Demirspor'un bu transfer dönemindeki ilk dış transferi ise Eskişehirspor U-19 takımından geldi. 2004 doğumlu genç futbolcu Berkay Çolak kendisini Demirspor'a bağlayan imzayı attı. A takım seviyesinde, Bölgesel Amatör Lig'de yeni bir maceraya başlayan Berkay Çolak'ın Demirspor'a dinamizm kazandırması bekleniyor. Ayrıca genç oyuncunun potansiyelini ortaya koyduğu takdirde Dem Dem'e önemli katkı sağlayacağı düşünülüyor.

WhatsApp Image 2023-07-07 at 18.47.42

WhatsApp Image 2023-07-07 at 18.47.43