Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehir'i 2023-2024 sezonunda BAL'da temsil edecek, Eskişehir'in köklü ekibi Demirspor hazırlık maçında Tavşanlı Linyitspor ile karşılaştı. Komşu il Kütahya'nın BAL temsilcilerinden Tavşanlı Linyitspor karşılaşmadan 2-1'lik sonuç ile galip ayrıldı.

Demirspor Tavşanlı Linyitspor'un sezon açılışına katıldı

İki ekip arasında, 3 Eylül Çarşamba günü 17.30'da oynanan hazırlık maçı TKİ Tavşanlı Linyitspor'un yeni sezona merhaba organizasyonu kapsamında gerçekleşti. Tavşanlı Linyitspor'un açılış davetine katılan Eskişehir Demirspor futbol takımı ve yönetim kurulu üyeleri Tavşanlı Linyitspor'a yeni sezonda başarılar diledi. Ayrıca iki takım arasında bir hazırlık maçı oynandı ve komşu şehirlerin iki futbol kulübü arasında dostane görüntüler sergilendi.

Tavşanlı Ada Stadı'ndaki organizasyonda Eskişehir Demirspor Başkanı Mehmet Ali Hünerlier ve yöentim kurulu üyeleri de katıldı.

demir tavşanlı 2

Hazırlık maçına sakatlık gölge düşürdü

Özel maç 2-1 TKİ Tavşanlı Linyitspor üstünlüğüyle tamamlandı ve iki takım da yeni sezon öncesi eksilerini artılarını görme fırsatı buldu. Fakat bu harika mücadeleye büyük bir sakatlık damga vurdu. Talihsiz bir pozisyon sonucunda kaburgalarında kırık tespit edilen Tavşanlı Linyitspor takım kaptanı Serhat Maden hastaneye kaldırıldı. Ağır bir sakatlık geçiren Serhat Maden'in yaşadığı pozisyon sonrasında maç uzun süre durdu ve bu nedenle karşılaşma geç tamamlandı. Ayrıca iki takım oyuncuları da Serhat'ın yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası üzüntülerini gizleyemedi.

WhatsApp Image 2023-09-04 at 11.49.45