2023-2024 futbol sezonunda Eskişehir'i Bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek Eskieşhir Demirspor'da dış transfer çalışmaları devam ediyor. Teknik direktör Yasin Söğüt'ün raporları ve direktifleri doğrultusunda yapılan transferlere bir yenisi daha eklendi. Demirspor son olarak Kızılcabölükspor formasını giyen genç yıldız adayı Mert Görgülü'yü renklerine bağladı.

2002 doğumlu, 21 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Mert Görgülü özellikle altyaş kategorilerinde önemli ekiplerin formasını terletti. Doğum yeri olan Bodrum'da Bodrumspor forması altında futbola başlayan Mert Görgülü 2013-2016 yılları arasında Bodrumspor altyapısında oynadı. Daha sonra yetenekleri Mert Görgülü'yü Türkiye'nin en önemli futbol altyapılarından birine sahip olan Bursaspor'a götürdü. 2016-2018 yılları arasında Bursaspor altyapısında oynayan Mert daha sonra futbola başladığı Bodrumspor'a geri döndü.

mert görgülü  (2)

2019 yılında Bodrumspor ile ilk profesyonel sözleşmesini imzalayan Mert Görgülü aynı zamanda U19 Bölgesel Gelişim Ligi Finalleri'nde şampiyon olan Bodrumspor U19 takımı kaptanlığını da yaptı. 2022 yazında Bodrumspor'dan ayrılan genç yıldız amatör ligilere dönerek Viven Bornova FK ile sözleşme imzaladı. Kısa bir süre bu takımın formasını giyen Görgülü daha sonra Kızılcabölükspor ile anlaşarak sezonu bu ekipte tamamladı. Henüz 21 yaşında bir yıldız adayı olan Mert Görgülü gelecek sezon BAL'da Demirspor'un başarısı için ter dökecek.