Eskişehir futbolunu Bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek olan köklü camia Demirspor transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yaz transfer sezonunun resmen başlamasından kısa bir süre sonra 7 futbolcu ile anlaştığını ve resmi sözleşme imzaladığını duyuran Eskişehir Demirspor gelecek sezon kadrosuna 3 ismi daha dahil etti.

Başkan Mehmet Ali Hünerlier önderliğindeki Demirspor yönetim kurulu 3 transfer ile kadroyu güçlendirme çalışmalarını sürdürdü. Eskişehir Demirspor'un geçen yıl da formasını giyen Bünyamin Eren Yılmaz imza attığı yeni sözleşme ile yola devam dedi. Dem Dem'in dış transfer çalışmaları sonucunda, son olarak Beylikovaspor forması giyen başarılı futbolcu Faruk Erdoğan ile anlaşma sağlandı. Eskişehirspor U19 takımında oynayan genç yetenek Furkan Başkal da Demirspor'un bir diğer yeni transferi oldu. 3 oyuncu da kendisini Demirspor formasına bağlayan imzaları attı.

BAL'da kalıcı olmak isteyen ve genç bir kadro ile yola devam etmek isteyen Eskişehir Demirspor bu imzalar ile birlikte toplam 10 futbolcu ile resmen anlaşmaya vardı. İleriki günlerde Demirspor yönetiminden yeni transfer açıklamalarının gelmesi bekleniyor.

bu gün tra (3)

bu gün tra (2)

bu gün tra (1)