Haber: Buğrahan Doğangil

2023-2024 sezonunda, uzun bir aradan sonra Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek Eskişehir Demirspor'da hem sezon öncesi hazırlıklar hem de sezon öncesi transfer harekatı devam ediyor.

Teknik Direktör Yasin Söğüt gözetiminde hazırlıklarını sürdüren Eskişehir Demirspor'un Yasin Söğüt'ün kadroda eksik olan noktalar için verdiği rapor doğrultusunda dün 6 futbolcuya imza attırdı.

Eskişehir Demirspor'un dış transfer harekatı kapsamında 6 oyuncu yeni sezonda Demirspor formasını giymek için gerekli imzaları kulüp binasında attı. Böylece Demirspor yeni sezon öncesinde kadrosuna önemli bir takviye yapmış oldu.

Eskişehir Demirspor'un yeni transferleri arasında; geçtiğimiz sezonda Eskişehir Sağlıkspor forması giyen Hüseyin Altıntaş, Beylikovaspor'dan Kaan Kaydırak, Anadolu Üniversitesi'nin şampiyon kadrosundan Yiğit Taş, İnegölspor'dan Muhammed Enes Kaya ve Eskişehirspor'dan Gökmen Teymuroğlu ve son olarak Eskişehir Birlikspor forması giyen Hasan Gürbüz yer alıyor. 

6 potansiyelli futbolcu ile kadrosunu güçlendiren Eskişehir Demirspor 2023-2024 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de kalıcı olmayı hedefliyor. Demirspor'un BAL'da hangi grupta mücadele edeceği ise TFF'nin resmi açıklamasıyla birlikte belli olacak.