Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek Eskişehir Demirspor bu ligde iddialı olmak istiyor. Demirspor'da ilk hedef eldeki kadrodan önemli isimleri takımda tutmak. Bir süredir geçen sezonki kadrodan önemli isimler ile görüşmeler yapan Mehmet Ali Hünerlier başkanlığındaki Demirspor yönetimi 3 futbolcu ile yeniden söz kesti.

Geçtiğimiz sezonda Eskişehir Demirspor formasını başarıyla terleten Berkan Kıratlı, Muammer Ali Selçik ve Yasin Tercan önümüzdeki sezonda da Dem Dem'in başarısı için ter dökecekler. Bölgesel Amatör Lig'e yükselen takımda kaldıkları için oldukça memnun görünen üç futbolcu da kendilerini yeniden Demirsporlu yapan imzaları bugün itibari ile attı.

Demirspor defansının başarılı ismi Berkan Kıratlı'nın yanı sıra orta sahada önemli isimler olan Muammer Ali Selçik ve Yasin Tercan'ın da takımda kalması Demirspor yönetimini sevindirdi. Eskişehir Demirspor yönetiminin önümüzdeki günlerde transfere ağırlık vermesi bekleniyor. Teknik sorumlu Yasin Söğüt'ün raporları doğrultusunda iç ve dış transferde önemli futbolcular ile görüşen Demirspor'dan her an yeni transferler gelebilir.

WhatsApp Image 2023-07-05 at 11.41.19

WhatsApp Image 2023-07-05 at 11.41.18

WhatsApp Image 2023-07-05 at 11.41.19 (1)