Eskişehir'i Bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek ekiplerden olan Eskişehir Demirspor bugün iki oyuncusuyla daha yeniden anlaştı. Dün 3 önemli isimle nikah tazeleyen Dem Dem bugün itibariyle de iç transferde iki önemli imza daha attı.

Geçtiğimiz sezonda da Demirspor'da forma giyen Eray Akar ve Batuhan Carık kendilerini yeniden Demirspor formasına bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Bu iki önemli futbolcunun takımda kalmasıyla Dem Dem'de resmi olarak, geçen sezondan takımda kalan isim sayısı 5'e yükseldi. Demirspor'un birkça gün içerisinde Eskişehirspor'dan genç bir oyuncu ile resmi sözleşme imzalaması da bekleniyor.

Eskişehir Demirspor'un 2022 - 2023 sezonunda da formasını terleten Batuhan Carık 2001 doğumlu genç bir isim. Eskişehir D.S.İ Bentspor altyapısından yetişen Batuhan orta sahada görev alıyor. Demirspor, Eskişehir doğumlu futbolcudan Bölgesel Amatör Lig seviyesinde de çok şeyler bekliyor.

Yine, geçtiğimiz sezonda Dem Dem formasını terleten Eray Akar da yola devam dedi. 2001 doğumlu ve henüz 22 yaşında olan Eray Akar Eskiehirspor altyapısından yetişti. İlimizin önemli amatör ekipleri Eskişehir Sağlıkspor ve Çiftelerspor gibi takımlarda oynayan Eray BAL'da Demirspor ile başarılı olmak istiyor. İki oyuncu da geçen sezon Süper Amatör Lig'de gelen şampiyonlukta Demirspor'a önemli katkı vermişti.