Hayır tâbi ki para değil parasız olan çok şeyler var. Onlardan en önemlisi Sevgi ve vefa.

Alt yapıda yetişen bazı futbolcular. Alacaklını sildirip takımdan gitti. Kimi ise anlaşma sağladı kaldı. Ama daha önce bu takım için ter döken futbolculardan bazıları bedelsiz olarak Eskişehirspor'a yeniden gelmek istiyor. Bununla ilgili geçenlerde haber yapmıştım. Mesela Serol Demirhan örneği, yöneticiler hiç oralı olmadılar.

Yapılan ve alınanlar da olmadı. Şimdi ise sponsor konusunda arayış içinde olan yönetim anlaştık, oldu, haftaya, yarın, tören yapılacak, açıklama yapılacak falan filan. Peki ne oldu. Sponsor olan elindeki nimetin kıymetini bildiniz mi? Kimseye nasip olmayan bu firma uzun yıllardır sponsor oldu.

Sonra ne oldu. Yönetimin sistem dolu açıklaması hem yersiz hemde mesnetsiz olduğu kamu ve taraftarlar arasında görüş ayrımına neden oldu. Kimi o firmanın ürünlerini almayın çağrısı yaptı, kimi aklı selim olmakla yapıcı tenkitlerde bulundu.

Aslında her şey para mı derken yönetim o günler de sponsor olsada olmasa da bu arma bu formada olduğu sürece o logo o formada olacaktır. Deseler hem bölünmeler olmayacak hem de kalpler kırılmayacaktı. Sonra milletvekili ben konuşacağım beni kırmazlar dedi.

Tâbi ki milletvekili olduğu için kırmayacaklar ama gönüller kırıldı bir kere. Bardak kırıldığı için şu içmekten vaz geçilemez ama kırık bardaktan da şu içilmez.