Eskişehirspor bu hafta da farklı skorla galip geldi.

Eskişehirspor Bölgesel Amatör Lig 6. Grup, 16. hafta maçında, bir başka Eskişehir temsilcisi Yunusemrespor'u 5-0 mağlup etti. 

Es Es'in golleri: Dakika 3 ve 20'de Ercan Kuruçay, dakika 66 ve 87'de Sergen Şakirler ile 56. dakikada Fatih Çakır'dan geldi.
Hem yeni transfere şans veren teknik heyet. Hemde önümüzdeki hafta Ankara deplasmanında oynayacağı müsabaka öncesi antrenman havasında bir maç oldu. 

Ercan Kuruçay, maçın daha 3. Dakikasında takımım kazanılan penaltı ile ilk golünü atarken 20. Dakikada hem Kendinin hemde takımın 2. Golüne imza attı. İlk yarı bu skorla biterken. İkinci yarıda Kerem Eryılmaz'ın yerine oyuna dahil olan Fatih Çakır 56. Dakikada takımının 3. Golünü ağlarla buluşturdu.

Eskişehirspor ataklarını sıkılaştırdığı oyun ve seyir zevki yüksek olan mücadele de. Taraftarlar ayrı bir coşku ve heyecanla tezahüratlarını arttırdı. Fatih'in gölünden 10 dakika sonra, dakikalar 66 yı gösterirken Sergen Şakirler takımın 4. Golünü güzel bir pozisyon sonrası atarak taraftarları ile coştu. 87. Dakikada Şakirler kendisinin 2. Takımının 5. Golünü atıp skoru belirledi.

Eskişehirspor bu haftayı da farklı skorla galip gelerek puanını 38 e çıkardı.