Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca ve yönetim kurulu, genel seçimler öncesinde Eskişehirspor'a sonsuz destek vereceğini söyleyen Nebi Hatipoğlu'ndan olumsuz yanıt aldıklarını basın mensuplarına aktardı. Genel seçim sürecinde bazı basın mensuplarını ağırladığı bir kahvaltı organizasyonunda "Eskişehirspor'u hiç takılmadan Süper Lig'e çıkaracağım.", "Her sezon bir lig atlayacağız ve efsane eski günlerine dönecek." ve "Gerekirse cebimden harcar Eskişehirspor'u hak ettiği yere getiririm." ifadelerini kullanan Nebi Hatipoğlu mevcut Eskişehirspor yönetimine maddi ve manevi destek olmayacağını Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca'yla olan diyaloglarında kendisine aktardığı öğrenildi.

Başkan Erkan Koca yaptığı basın toplantısında, Eskişehirspor'da yalnızca mali genel kurul yapılacak olmasının sebebini yönetime talip başka bir grubun ya da kişinin olmamasına bağladı. Genel kurul kararı almadan önce Nebi Hatipoğlu'na farklı bir yönetim çıkarmak isteyip istemediğini ve mevcut yönetime girmesini istediği birisinin olup olmadığını sorduklarını söyleyen Erkan Koca iki sorudan da olumsuz yanıt aldıklarını dile getirdi. Ayrıca Sayın Nebi Hatipoğlu ile hem birebir hem de telefonla görüştüğünü ifade eden Erkan Koca, Hatipoğlu'nun "Kısa vadede Eskişehirspor ile ilgili bir tasarrufumuz yok." demesi üzerine yönetimde kalmaya devam etmeye karar verdiklerini de basına aktardı.

Sayın Nebi Hatipoğlu'nun Eskişehir'in tüm seçilmişlerini bir araya toplamak istediğini ve uzun vadeli planların yapılması gerektiğini ilettiğini söyleyen Başkan Erkan Koca, Sayın Hatipoğlu'nun şu an için maddi olarak da Eskişehirspor'a bir destek vermeyeceğini açıkladı. Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca destek vermek isteyen herkese kapılarının açık olduğunu da sözlerine ekledi.