Evet artık tünelin ucundaki ışık soldu. Önümüzü göremez olduk.

Sahada gezinen topçu olduğu söylenen zatların oyunu ile mağlumun ilanı olduğunu söyleyen bir futbol anlayışı içinde maalesef bir puana razı olan Eskişehirspor'un kan kaybı devam ediyor. 

Oyun anlamında hiçliğe açık. Skor üstünlüğünü koruyaman teknik heyet, beceriksizce yapılan transferler, takımın mali yükünü arttırmaktan başka işe yaramayan sırf aldık demek için alınan beceriksiz ayakları üzerinde duramayan bir takım ve işi mucizelerilere kalan her zaman tribünlerdeki yerlerini alan o muhteşem taraftarları üzmekten başka hiçbir icraatı bulunmayan bir yönetim. O olmadı gönderildi. Bu olmaz denilenler görevinden affını istedi. Esas işi bilmeyenlerin bilmeyenleri ise ne istifa etti nede görevden affını istedi. İşin sonunda kahrolan gene taraftarlar oldu. Suçlanan ise basın. 

Artık başka bahara kalan ümitlerin her hafta eksi yönde artışı ile birlikte gözler bu hafta yönetimin alacağı kararlar üzerinde, bu doğrultuda şekillenecektir.

Bu saatten sonra ne söylesek boş ne yazsak nafile. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp sözünün anlamını anlamayanlara tek tavsiye. Anlamıyorsan bırak git. Demek olacaktır.