Evet futbol seyir zevki dışında her türlü rezaleti izlediğimiz, ihtimal ve ümitlerin bittiği Polatlı Spor maçından sonra Eskişehirspor ruhunun da bitmiş olduğunu gördük.

Taraftarların saha içinde yaşanan olaylarlara verdikleri tepki nedeniyle ceza gelecek ama orada her ne olduysa maçta alınacak galibiyetle vereceğin cevap. Hem taraftarları tahrik etmezdi hemde çok farklı hesaplar yapmaya başladık. 

Yani yönetim çok acemi. Kendileri kabul etmeseler de çok acemi. Kalkıp sezon başında. Eti ye tavır takınmalar, belediye başkanlarına saçma sapan sitem etmeler. Hoca kim belli olmadan yapılan transferler. Noldu sonunda soğuk sıcak yağmur kar demeden bal Ligi'nde izleme rekorları kıran taraftarları üzmekten başka neye yaradı sonra seni eleştirenlere parmak sallamalar. Ne oldu geçen gene gittiniz sitem ettiğiniz başkanların yanına peki ne oldu. İşte bilmemenin, mantıkla hareket etmemenin sonuçları bu. Daha toplantı için bile tarihi belirlemeyi beceremezken neyinize kulüp yönetmek. O kadar borca sizlerin hatalarının borçları da eklediğiniz de kulüp tamamen zor durumda kaldı. Yazık ettiniz ve rezil ettiniz Eskişehirspor'a.

E28A3C66 00Fa 4Aa3 Bcb9 F97Ba7668Db8

Soldaki fotoğraf 10 yıl önce bir deplasman maçında çekildi.

Sağdaki fotoğraf ise bu yıl evimizde oynadığımız bir maç da.

Eee ne var ki bunda diyeceksiniz.

Soldaki fotoğrafta ki kişi o zaman tribünlerden Eskişehirspor a destek veriyor yani taraftar.

Sağdaki fotoğrafta ki kişi gene aynı kişi bu sefer protokolde ama desteklediği kulübün başkanı.

Evet yorum yok. Farkı sizler bulacaksınız isterseniz yorumda bırakabilirsiniz.

Taraftarların yöneticiler ile Polatlı maçı sonrası tartışmasında kötü gidişe isyanı verilen sözlerin tutulmasını protestosu sonunda cefakar taraftarlar coplandı. Bir zamanlar onların arasında taraftar olup eski yöneticileri protesto Eden yönetici olarak yukarıda olan zatların gözleri önünde.