Eskişehirspor galibiyet serisini geçen hafta deplasmanda Polatlıspor ile son verirken, bu hafta da kendi evinde Gerede ile oynadığı maçta 2-1 yenildi.

Eskişehirspor galibiyet serisini geçen hafta deplasmanda Polatlıspor ile son verirken, bu hafta da kendi evinde Gerede ile oynadığı maçta 2-1 yenildi. 

Bu hafta da kendi evinde Gerede ile oynadığı maçta 2-1 yenildi. İnsanın aklına Acaba tersine bir seri mi başladı? Sorusu geliyor ister istemez.


Aslında hepimizin bildiği bir gerçek vardı. O da izlediğimiz Fragmandan ibaretti. Haftalarca yazdık, söyledik. Bir şekilde eksiklikleri tespit edip kalıcı önlemler alınmazsa. Sert bir şekilde iniş başlar. Defansın göbeğinde, orta sahada ve gol alanlarında etkili olmaz beceriksizliğe devam ederseniz. İnip inip çıkarız o zaman da sinirler harap olur. Ki nitekim son iki maçta alınan yenilgiler ile en sonunda maske de düştü.


Klasik açıklamalar ile günü kurtarmak için artık bir bahane kalmadı. Fatura kime kesilecek belli. Zaman gösterecek yarın yönetim hoca ile konuşacak mış. Demedik mi? Hoca gelsin öyle transfer yapın. Sonra kadro şişer. Hoca da onu alın, bunu alın, şunu alın, diyecek haklı olarak. Sen şampiyon olacağız diyorsun hoca yok futbolcu alıyorsun. Klasik ben bilirim sendromu. Ben anlarım kaprisleri. Ama olmuyor olamaz da. Alışverişe çıkarsa birisi bilmediği bir şey alırken bir bilene sorar veya o bilen ile Almaya gider. Ama sonunda zararı kulüp. Taraftar da çilesini çeker. Bunu tribünlerden o koltuğa gelen ve yöneten kişiler daha iyi bilir ama iş başa geçince olmuyormuş değil mi? Bırakın herkes bildiği işi yapsın.