Eskişehirspor'un oynadığı müsabakanın  Kırşehir karşısına sahada ilk 11’de Turgut Kirveli, Kaan Aşnaz, Beytullah Çamurlu, Arda Kartal, Hayrettin Cengiz,  Kerem Eryılmaz , Sezer Akyüz, Fatih Çakır, Sergen Şakirler, Emirhan Recem ve Ercay Kuruçay ile başladı.  

Teknik direktör Levent Kartop’un istifasının ardından kısa sürede Önder Karaveli ile anlaşan ve hemen mesaisine başlayan Karaveli ilk maçında Eskişehirspor taraftarı önünde üç puanı alarak camiaya umut olmaya aday olduğunu hissettirdi. Serdar Sudun’un yerine, sakatlıktan kurtulan Ercan Kuruçay bu maçta kaptan oldu. Dümene geçti. Taraftarlar derneği başkanı Murat Diri önderliğinde tesislere giderek maç öncesi hem galibiyet sözü aldılar hemde takımın yanında tribünlerde olacakları sözünü verdiler. İlklerin taraftarları olmaya ve Bal Ligi'nde yine rekorlara imza atıyor ve Bal ligi tarihinde görülmemiş sayıya ulaşıyor ayrıca Bando Es Es eşliğinde Çanakkale Savaşı'nın anısına Çanakkale Türküsünü söyleyeren tarihi yâd ettiler. maça gelirsek, ortada giden bir mücadele sergileyen her iki takım bir birinin taktiklerini anlamaya çalısırken maçın 12. dakikasında ceza sahasına yaklaşık yirmi beş metre uzaktan kullanılan serbest atışta, Fatih Çakır Eskişehirspor'u 1-0 öne geçiren golü attı. Atakları gole çeviremeyen futbolcular ilk yarıyı buldukları tek golle kapattılar. 

İkinci yarının daha beşinci dakikasında yarısına Fatih Çakır'ın şutunu, kaleci Hasandan döndü topu takip eden Ercan Kuruçay takımın ikinci golünü attı.
Golden on dakika sonra ise  Fatih Çakır Kendisinin ikinci, takımın ise üçüncü golünü att. 
Alınan 3 puan ile Eskişehirspor 45 yaparken Polatlı'nın da galip gelmesiyle, 48 puanla  liderliğini sürdürdü.