Eskişehirspor Kırşehir Gençlikspor deplasmanından 3 golle 3 puanı almayı başardı.

Attıklarından daha çok atamadıklarında kaldı akıllar. Hele ki Gol umudu ile alınan Ercan Kuruçay'ın sessizliğini bu hafta da sürdürmesi kendisinden bekleneni veremeyen Ercan'ı da strese sokuyor. Defansın hataları bu hafta da rakibe pozisyon verdi ama kaleyi bulmayan toplar biraz daha rahat nefes aldırdı. 

Bu maça kadar bir puan alan bir takımın karşısında daha farklı bir skorla dönmesi beklenen Eskişehirspor, skora aldanmayın ama baya zorlandı. Şampiyonluk hedefleyen bir takımın taraftarları ve sevenlerinin beklentileri elbette yüksek olacaktır. Bu beklentilerinin içinde kaliteli futbol, skor zenginliği, seyir zevki yüksek bir müsabaka izlemek. Her hafta bu hafta düzelir ümidiyle beklenen o kaliteyi bulamayanlar. En ufak bir şekilde bıkkınlık göstermeksizin, uzak yakın, soğuk yağmur dinlemeksizin takımının yanında ateşleyici bir güç olarak yer alıyor. Aslında hepimizin beklentisi bu takımdan daha içinde daha istekli, ayağı yere sağlam basan, güçlü, baskılı oyunla gerçek bir Eskişehirspor gibi oynamaları. Rakip zaten Eskişehirspor adını duyunca sahaya mağlup çıkıyor. Bunu ezici baskılı, daha skorer futbol ortaya koyacak olurlarsa. Hem seyirciler hem de sevenleri daha iyi olacaktır. Biz eminiz bu takım bu sene bu ligden çıkacak.

Gelelim maçta yaşananlara.

Eskişehirspor'da Sergen Şakirler 11. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. 84. dakikada Kenan Eryılmaz,  Kırmızı Şimşekler'in ikinci golünü ağlara gönderdi. Kırşehir Gençlikspor yanıtını 88. dakikada skoru 1-2 yaparak değiştirdi. 91. dakikada Sergen Şakirler ikinci golüyle skoru 1-3 yaptı.

Eskişehirspor bu sonuçla 1 puan alarak puanını 16'ya yükseltti.