Eskişehirspor taraftarları dün yeni takımı ikinci kez izleme şansı buludu. Stadyum ve EsTv ekranlarından.
Peki neler oldu bir bakalım; 

12. Dakikada Sergen ile tehlikeli atak yaptık 16. Dakikada Sergen alda at dediği pozisyonda yararlanamadık. Dakikalar ilerledikçe Eskişehirspor ataklarını arttırmak yerine mücadeleyi azaltır gibi olunca. Yunusemrespor atakları ile Eskişehirspor kalesinde tehlikeli pozisyonlar buldu. Bunlardan ikisi direkten dönünce ilk yarısı golsüz bir şekilde bitti.
Eskişehirspor fizik olarak da hazır olmadığı ilk yarıda belli oldu. 

İkinci yarı da ise Eskişehirspor'un cılız atakları sonuçsuz kalınca 67.dk da Yunusemrespor Ayberk ile golü buldu. Golden hemen sonra Eskişehirspor Fatih Çakır. İsmail'in asisti ile golü attı ve eşitliği sağladı. Dakikalar 83 gösterdiğin de Can Eskişehirspor'un ikinci golünü attı. Eskişehirspor bu haftayı da kayıpsız kapattı. Alınan üç puanın önemi var. Ama esas önemli olan ise hala oturmamış olan oyun sistemi. Futbolcuların fizik kondisyonları. 

Evet yenmiş olabiliriz. Evet üç puanın sahibi de olabiliriz yol çok uzun ve rakipler kolay lokma değil. Hoca bu konuda elindeki malzemeler ile belkide en iyisini yapıyor ama bunun yetmeyeceğini hemen herkes görüyor. Sevenleri gönül verenleri gene izledikleri futboldan memnun Olmazken alınan üç puanla teselli buldular. Ama şu unutulmamalıdır ki; lig Eskişehirspor için henüz başlamadı.