Yandex

AKP Haberleri

AKP haberleri ve güncel AKP gelişmeleri, AKP ile ilgili tüm video, AKP fotoğrafları ve AKP haberleri Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Siyaset

2019 seçimlerinde Mahmudiye Belediyesi'ni CHP'ye kaptıran AK Parti'de 2024 yerel seçimleri öncesinde adaylık konusunda kulislerde sürpriz bir isim var.

Siyaset

AK Parti'de yerel seçimlerde aday adaylığı süreci 22 Kasım'da sona eriyor. Süreçte son düzlüğe girilirken Eskişehir'de aday adayları dedikoduları da...

Siyaset

Daha önce AK Parti'den Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı olacağını duyuran Süleyman Ekşi bugün resmi başvurusunu yaptı ve aday adaylığını...

Siyaset

Kısa süre önce İYİ Parti'den ayrılan ve AK Parti saflarına keskin bir geçiş yapan Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu tartışmaları sürüyor.

Siyaset

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ES TV ekranlarında konuk olduğu “Soruyoruz” programında çok önemli açıklamalarda bulundu.

Siyaset

Eskişehir AK Parti Milletvekili Nebi Hatipoğlu, Mehmet Akif Ersoy’un sunduğu Habertürk Ana Haber Bülteni’nde çok önemli açıklamalarda bulundu.

Siyaset

CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz geçtiğimiz günlerde İYİ Parti'den istifa eden ve AK Parti saflarına katılan Nebi Hatipoğlu'nu çok...

Siyaset

AK Parti'nin Cumhur İttifakı'ndaki en güçlü ortağı MHP'nin Eskişehir yerel seçimlerinde ne yapacağı kamuoyunda oldukça merak ediliyor.

Siyaset

AK Parti'de Eskişehir Odunpazarı İlçe Yürütme Kurulu listesi belli oldu. AK Parti Odunpzarı'nın yerel seçimler öncesi yeni kadrosu açıklandı.