Birilerini bitirmeden diğerini kurtaramıyoruz. Bir gerginlik mevcutsa mutlaka birini korkunç ilan edip diğerini melaike ilan etmeliyiz. Aksi olursa dram yerini duruma bırakıyor. Hadise Mehmet Dinçerler mevzusunda da tam olarak bu yaşandı.

Niye kadını çile çekmiş gibi koruyorsunuz? 3-4 ay önce “Hadise gibi aşkı bulacak mıyım?” capsleri atılıyordu? Herkes gibi o da bir ilişkiden çıktıktan sonra karşı taraftan gördüğü zararı etrafına hissettirdi. Burada bizi 70 milyon izliyor kısmı biraz fazlaydı ama olsun, onu da gördük…

İki kişilik aşkı, iki kişi yaşamayı beceremediğimiz gibi ayrılığı da cemil cümle yaşıyoruz. Toplumsal olarak genel sorunumuz aşkın yaşanacağı ortamı ve kişi sayısını tam anlamamak sanırım. Girseniz herkesin sosyal medyasında aynı paylaşım var; “Şu üç şeyi kimseyle paylaşmayacaksın yeğen, aşkını, işini hayallerini…”

En son lisede gördüğüm arkadaşımın kayınvalidesinin kütüğünü biliyorum ya ben!

Tanımadığınız saçma sapan insanları influencer diye takip edip, gerekli gereksiz her söylediklerine inanıp sonra da “Bu da hayatını yaşıyor.” diye hayıflandıktan sonra evde bulgur pilavı kaşıklıyorsunuz.

Ölsün mü magazin? Ölmesin de nedir bu kendi hayatını toplamadan, düzeltmeden başkalarınınkini yaşama merakı? Nazar ekibi var bir de Konya’ya meteor düşse nazardan diyorlar, ay keşke nazarımız değse de o ekip komple yok olsa. Oluyor mu olmuyor mu biz de görmüş oluruz, eğer varsa kişisel nazar gelişim kursu açmayı planlıyorum. Şimdi ben girişmezsem kesin Ayşe Fışınsu falan gidip kitap yazar, bileklik satar başımıza nazarist falan olur, fikir benim kimse Tesla’lığımın Edison’u olmasın.

Şaka maka ilişkilerimizi sağa sola dağıtarak yaşamaya devam edersek sağlıksız sonuçlar alacağımızı hiç düşünmüyorum. Bana sevgilinle ilgili fikir sorma dediğim her arkadaşımla aram bozuldu, çünkü iğrenç insanlar özür dilerim.

Sevgililerinin her pisliğini anlatıp, beni karşımdaki insana karşı doldurup konu ile ilgili özgün fikrimi öğrenince barıştığı an ilişkimizi bozar korkusuna kapılıyorlar. Git terapi al diyorum o yüzden insanlara.

Bir de asalak gibi her ayrıldığında paçama yapışan, sosyal medyada paylaşım figürü olarak kullanmaya çalışan bir ekip var neyse ki onları Allah’a havale ettik, barışıyorlar ve ilişkilerine devam ediyorlar. Çünkü inanın ilişkisiz yaşayamayan insanların arkadaşı olmak kadar akıl dışı bir şey yok. Her dakika birini mutlu etmeye çalışıyor gibisiniz.

Konuyu özetlemek gerekirse, ben kendi çevremde toksik insana tahammül edemezken bir de Hadise ve Mehmet Dinçerler ikilisinin her detayını öğrenmekten dolayı üzülüyorum. Tanımadığım insanlar hakkında fikir edinip, refleks geliştiriyorum. Mehmet’i savunduğum yok o zaten su testisi. Bence bu kadar konuşmaya değer biri bile değil kaldı ki Hadise’de konuşmayarak kaç kuruşluk değeri olduğunu gösterdi.

Kadına destek verdiğinizi zannederken aynı konuyu ısıtıp ısıtıp temcit pilavı gibi önüne koyuyorsunuz ona da yazık. Biraz insanların özel hayatlarına saygı duymaya ne dersiniz?

Sosyal medyadaki bu fake yakınlık ve bir yere aitmişsiniz hissi kadar acınası bir şey varsa o da Mehmet Dinçerler’in 10 sene ergen aklıyla attığı mizojinist tweetleri. Bilmem anlatabildim mi?